Stage Manager

Als stagemanager heb ik al diverse grote bekende nationale en internationale artiesten op het podium mogen begeleiden. Bij artiesten is timing, feeling en compassion zeer belangrijk. Het kan immers gebeuren dat het programma in tijd uitloopt. Een kort overleg met het entertainment of presentator, een warme trui of nog een kop koffie maken het verschil dat een artiest of presentator zich op zijn gemak voelt en goed kan voorbereiden op de show of presentatie later op het podium!

Stage management

Ook het contact met de regisseur of producent cruciaal. Vanaf het podium zijn hele andere zaken zichtbaar en zijn wij de ogen en oren voor de FOH en regie in de zaal. Het soundchecken van microfoons, klaarzetten van rekwisieten, positioneren en uitlichten van de show items zijn daarbij zeer belangrijk in de repetities en doorloop van de show. 

 

Als stagemanager ben je als eerste op locatie, op tijd voor de regiebespreking en doorloop van de verschillende show items uit het programma. Wanneer de laatste artiest het pand heeft verlaten, dan vertrek ik ook richting huis of hotel. 

 

Op zoek naar een professionele stagemanager? Iemand met grote ervaring stagemanagement? Neem dan contact op.